5 jun 2009, 21:05

Байно ле, бачо... 

  Poesía » De humor
2329 0 23

Байно ле, бачо Иване,
колко години минаха,
минаха и заминаха,
'се мене, бачо, да траеш,
`се мене, бачо, да знаеш.
`Се мен да любиш, бачо ле,
`се мене с обич да гледаш.
'Ма нал съм, бачо, убава,
убава, още гиздава,
със снага тънка брезица,
и червена гъста косица,
Не гледай, бачо, холандки
че те са, бачо, неверни,
не знаят ракийка да сгряват
и песен да ти припяват.
Не знаят чорбица да сготвят
и топло легло да приготвят.
Таман си свикнал със мене,
салатка да ти приготвя,
ракийка студена да турна
и после да та катурна.
Пък ти да ми носиш дарове
от оная пуста чужбина,
да съм ти бела, червена
и весела булка засмена!

 

 

 

На 06.06 е годишнина от едно събитие, за което никога не съжалявам, въпреки че... обичам свободата. ;)

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??