Застрашаваш бъдещето си,
имал си минало.
Губиш любов,
появява се друга.
Работиш усърдно,
имаш почивка.
Мечтаеш много,
работиш малко.
Плачеш малко,
смееш се много.
Обичаш твърде силно,
мразиш рядко.
Мислиш бързо,
действаш бавно.
Болен си,
бил си здрав.
Отиваш си...
Балансът за теб приключва!
© Деси Todos los derechos reservados