11.01.2008 г., 23:44 ч.

Баланс за теб 

  Поезия » Философска
867 0 1
 

 

 

         Застрашаваш бъдещето си,

        имал си минало.

        Губиш любов,

        появява се друга.

        Работиш усърдно,

        имаш почивка.

        Мечтаеш много,

        работиш  малко.

        Плачеш малко,

        смееш се много.

        Обичаш твърде силно,

        мразиш рядко.

        Мислиш бързо,

        действаш бавно.

        Болен си,

        бил си здрав.

        Отиваш си...

        Балансът за теб приключва!

 

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво , Деси ! Много интересна идея и добре си се справила ! Поезията е в теб - пусни я и ни я покажи !!! Прегръдки, мило момиче !
Предложения
: ??:??