1 feb 2018, 19:32

Балерина 

  Poesía » De amor
1638 7 11

Твоя съм, чуваш ли, толкова твоя!

Всяка частица на теб подарих.  

Как ме превърна ти в птичка спокойна?  

(Сякаш гласът ми е призрачно тих.) 

 

Виж ме сега! В черен дъжд – балерина.

В малка кутийка без дъх се въртя. 

Явно такава ме искаш – в картина.

Там да съм волна, насън да летя.

 

Знаеш ли, грее дъга в небосвода?

Няма да бъда безгласно момиче.

Моята светла звезда ще ме води.

С нови криле е душата ми птича.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??