19 oct 2010, 10:05

Бариера 

  Poesía » De amor
904 0 14

Нима си истинска и чиста?
Нима усещам пулса ти
забързано и живо да тупти
оттатък тази нерушима,
прозрачно-ледена стена?
Рутинно циклите, уви,
престанах вече да броя.
Безсилен съм да я сломя.
Аз викам те понякога
в съня си, ала си далечна,
скрита сякаш сред мъгла.
С раздрани посинели устни,
знак от кървава целувка
и от гореща длан следа
аз мога само да ти подаря...
и да гледам как отвъд
със топъл дъх унесено
чертаеш приказки за нас...

... ала от другата страна.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??