24 nov 2017, 15:06

Бавно те забравям 

  Poesía » De amor
426 6 9

Бавно те забравям.

Без забрава.

Но с всеки пулс все  повече се отдалечаваш.

А беше толкова реално топъл ...

с мирис на обичане, тръпчинка нежност,

с белези по устните от нощен допир ...

с дъх на звездност.

 

Сега съм ... само сянка,

сълза по миглите, която пада

по-бавно от топенето на ледовете,

по-тъжно от сбогуване, 

по-тихо от жарава,...

 с капчица стаена обич,

нежно свила се в очакване ...

 

Ще ме докоснеш ли?

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??