6 oct 2010, 17:35

*** 

  Poesía
488 0 1

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Лицата ни се сливат под тъмната небесна пустота.

Лицата ни кървят.

Вървя през нощта.

Нощта върви през мен.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??