Oct 6, 2010, 5:35 PM

*** 

  Poetry
490 0 1

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Лицата ни се сливат под тъмната небесна пустота.

Лицата ни кървят.

Вървя през нощта.

Нощта върви през мен.

© Радостина Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??