6.10.2010 г., 17:35 ч.

*** 

  Поезия
489 0 1

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Вървя през нощта -

нощта върви през мен.

Лицата ни се сливат под тъмната небесна пустота.

Лицата ни кървят.

Вървя през нощта.

Нощта върви през мен.

© Радостина Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??