14 nov 2017, 8:33

Бедняк 

  Poesía » Verso libre, Otra
899 2 11

Беден съм!

 

Шумът на парите ме възбужда!

 

Както прашки шумолящи нощем!

 

Беден съм за хлебеца насъщен!

 

Беден съм ала любов не прося!

 

Не ме е срам от беднотата.!

 

Понякога срамувам се,

 

че мога да обичам!

 

/Манчев/

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??