15 jul 2012, 22:45

Беглец 

  Poesía » Filosófica
474 0 4

Бягам в галоп през времето 

с усета, че просто съм жива.

Хващам здраво стремето -

смела, фриволна, щастлива.

Малко суетна и многоцветна,

търся аз своите трепети.

Ще ме спаси светлата

пролет с две очи светещи.

На бял кон ще препусна,

да срещна  волния вятър -

под звездно небе, по път лунен,

с теб, мой беглец - верен.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??