15.07.2012 г., 22:45 ч.

Беглец 

  Поезия » Философска
471 0 4

Бягам в галоп през времето 

с усета, че просто съм жива.

Хващам здраво стремето -

смела, фриволна, щастлива.

Малко суетна и многоцветна,

търся аз своите трепети.

Ще ме спаси светлата

пролет с две очи светещи.

На бял кон ще препусна,

да срещна  волния вятър -

под звездно небе, по път лунен,

с теб, мой беглец - верен.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??