28 may 2008, 6:26

Белези 

  Poesía » Otra
573 0 1
 

Бавно потъвам във себе си,

където щастието е измислено.

Търся пак онези белези,

дето водят към нещо безсмислено.

 

Сърцето ми избяга,

изпариха се крилата му.

И следичка не остана...

Господи, душата му...

 

Хвърлих в нея искрата...

Моята угасва.

Детето направи белята.

Само се наказва.

 

И не само себе си...

Гузно поглед сваля.

... исках да го разпаля!

Но онези белези...

 

Ах, невъзможното!

Защо угаснах сама?

Диря отново сложното,

придружено с тъга.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??