7 jun 2017, 19:38

Бели коси 

  Poesía » De humor, Verso libre, Otra
569 1 7

Косите сиви!
"пинко'' трудно става!

блед портрет
на Т. Живков
омърлушено
виси от стената.

Спомени от детството
разпъват ни на кръст.

Душата иска чувства
тялото не ще да чуе!

обаче търсим още любовта
в сърцата ни от неволя... сбръчкани...

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??