7.06.2017 г., 19:38 ч.

Бели коси 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих, Друга
563 1 7

Косите сиви!
"пинко'' трудно става!

блед портрет
на Т. Живков
омърлушено
виси от стената.

Спомени от детството
разпъват ни на кръст.

Душата иска чувства
тялото не ще да чуе!

обаче търсим още любовта
в сърцата ни от неволя... сбръчкани...

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??