Jun 7, 2017, 7:38 PM

Бели коси 

  Poetry » Humour, Free verse, Other
568 1 7

Косите сиви!
"пинко'' трудно става!

блед портрет
на Т. Живков
омърлушено
виси от стената.

Спомени от детството
разпъват ни на кръст.

Душата иска чувства
тялото не ще да чуе!

обаче търсим още любовта
в сърцата ни от неволя... сбръчкани...

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??