8 jun 2010, 12:54

Белите ботушки 

  Poesía » Para niños
761 0 2

БЕЛИТЕ БОТУШКИ

Много е студено,
сняг е наваляло,
борчето зелено
цялото е побеляло.

Зайчето е босо
и от студ трепери,
мама зайка Роса
ботушки му намери.

Купи ги от ЦУМ-а,
коженки и бели,
зайко ги обува,
с чорапчета дебели.

Вече му е топло,
няма да студува,
щом ботушки бели
мама му купува.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??