11 sept 2019, 12:23

Белязано време 

  Poesía
173 0 0

БЕЛЯЗАНО ВРЕМЕ

 

Вятърът те отнесе - лист внезапно отронен...

Нечакано беше - думи неизказани... помен...

Ужасът отровата впи - дори сънищата отрови...

Белязани са моите дни - от горящите окови...

 

Тишината вие - буря в гърлото затворена...

Затишие зловещо - искра от огънена целувка...

Морето мие пяната - от брегове отронена...

Ухае на спомен - вечна любовна милувка...

 

11 09 2019

 

© Надежда Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??