Вятърът те отнесе - лист внезапно отронен...
Нечакано беше - думи неизказани... помен...
Ужасът отровата впи - дори сънищата отрови...
Белязани са моите дни - от горящите окови...
Тишината вие - буря в гърлото затворена...
Затишие зловещо - искра от огънена целувка...
Морето мие пяната - от брегове отронена...
Ухае на спомен - вечна любовна милувка...
11 09 2019
© Надежда Борисова All rights reserved.