27 ene 2015, 7:48

Беше лятото... 

  Poesía
302 0 1

Беше лятото на твоето селце,
във очите ти блажено си танцувах,
бе изповед, признавам от сърце,
късно вечер още те сънувам.


Протягаше към слънцето ръце,
почти в душата ти така рисувах,
пак момичето с усмихнато лице...
в миг тихият ти смях дочувах.


Беше лятото на твоето селце,
във очите ти блажено си танцувах,
бях в женското ти парещо сърце,
а чувствата ти днес не струват!

 

 

 

 

 

 

 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вдъхновение от любовта, изпълнено с радост сърце, но уви!
    Много тъжен финал и неочаквано разочарование.
    Творбата ти е постигната и талантливо сътворена!
    Поздрав за за автора и - светли и красиви пътища!
Propuestas
: ??:??