16 sept 2009, 12:43

Беше там... 

  Poesía » De amor
786 0 3

Беше там, когато те пожелах,

беше там, когато поемах дъха ти,

когато нощем не спях,

а плувах в ума ти.

Беше там, когато за другите нищо не значех,

пред тях се смеех, а пред тебе - плачех.

Беше там - в съня ми - и там си остана...

Толкова бе близо, а ни делеше разстояние.

Сън ли бе или недоизказано признание?

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??