16 сент. 2009 г., 12:43

Беше там... 

  Поэзия » Любовная
792 0 3

Беше там, когато те пожелах,

беше там, когато поемах дъха ти,

когато нощем не спях,

а плувах в ума ти.

Беше там, когато за другите нищо не значех,

пред тях се смеех, а пред тебе - плачех.

Беше там - в съня ми - и там си остана...

Толкова бе близо, а ни делеше разстояние.

Сън ли бе или недоизказано признание?

© Цветина Ненчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??