Тихо и безхарактерно,
морето лежи на пясъка
и отразява моето безвремие.
Безумие е дългото му чакане
да изградя поредната въздушна кула
от безвъздушното пространство
в мисълта ми.
Отново търся себе си.
Без думи.
Без чувства.
Без илюзии.
Изобщо без...
© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados
... моето безвремие.