Един ден ще се върна в младостта си
Когато всичко беше вкусно
Морето с изумени гларуси
В живота посвещавахме се с устни
Наивно слънцето ни бе свидетел
На тайнства съкровени
Като печат го карахме да свети
И бяхме пълни със доверие
Животът няма два мандата
Ще трябва като благородни рицари
Да понесем и пазим знамената
Ако все още са в ръцете ни
© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados