''Без душа''
Днес денят умира
в залез кървавочервен...
А с него и душата моя си отива...
Сбогува се Завинаги със мен!
От утре -
ще гледам, без да виждам!
От утре -
ще живея, без да чувствам!
От утре -
ще слушам, без да чувам!
От утре -
ще дишам, без да живея!
От утре...
Не и сега!
Сега ще жаля за душата!
В черно ще облека нощта!
И звездите с гръм ще подпаля!
А на утрото зората ще забраня!
Не ме боли за раздялата,
та нали вече нямам душа?!
Като камък сърцето в гърдите ми
изстина и закоравя!
Началото на Края настъпва!
Без душа...
Живот ли ще бъде това...???
линк към клипа:
http://www.vbox7.com/play:48fc2076
© Даниела Василева Todos los derechos reservados