Без дъх
Подивя,
без дъх остана.
Страстта...
От погледа на млада дама!
Снежна гръд,
блясък жаден,
сториха те път
от похотта бях предаден.
Луда нощ,
сласт
и никакви задръжки.
Изпитания
уморено ехо
от силите ми мъжки.
Колко слаб съм бил!?
Вярност!
Дръжки!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados