9 дек. 2008 г., 18:50

Без дъх 

  Поэзия » Любовная
618 0 8
 

Без дъх

 

Подивя,

без дъх остана.

Страстта...

От  погледа на млада дама!

Снежна гръд,

блясък  жаден,

сториха те път

от похотта бях  предаден.

Луда нощ,

                     сласт

и никакви задръжки.

Изпитания

                 уморено ехо

от силите ми мъжки.

Колко слаб  съм бил!?

         Вярност!

                       Дръжки!!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??