Без Глас
Както пожълтяват листата на дъба
Както се превръщат сенките в нощта
Така ти направи приятелю с теб
Остана да бъдеш уморен и без лице
Тук съм аз и ти казвам да вървиш
да вървиш само напред
когато твоето сърце говори без глас
и никой друг да не посмее да те спре
Времето лети за теб осъзнаваш ли кажи
Колко ти струва промяната сега
Бягай от всичко и от всички и помни
Животът е живот и смел бъди ти
Тук съм аз и ти казвам да вървиш
да вървиш само напред
когато твоето сърце говори без глас
и никой друг да не посмее да те спре
© Васил Найденов Todos los derechos reservados