12.04.2009 г., 13:29 ч.

Без глас 

  Поезия » Друга
491 0 0

Без Глас

Както пожълтяват листата на дъба

Както се превръщат сенките в нощта

Така ти направи приятелю с теб

Остана да бъдеш уморен и без лице

 

Тук съм аз и ти казвам да вървиш

да вървиш само напред

когато твоето сърце говори без глас

и никой друг да не посмее да те спре

 

Времето лети за теб осъзнаваш ли кажи

Колко ти струва промяната сега

Бягай от всичко и от всички и помни

Животът е живот и смел бъди ти

 

Тук съм аз и ти казвам да вървиш

да вървиш само напред

когато твоето сърце говори без глас

и никой друг да не посмее да те спре

 

 

© Васил Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??