Без граници
Виждам слънцето в очите ти,
щом погледна в теб,
духа вятър в косите ти,
щом отново съм с теб.
Играят лъчите с вятъра,
носи се аромат на цветя,
избухва радост в душата ти,
хвърчат искри на любовта.
Луната и слънцето се гонят,
както два коня в нощта,
усмивки от устните се ронят,
няма и следа от тъга.
Под звездите крачат две души
с преплетени ръце,
това сме двама-аз и ти,
тупти сърце в сърце.
Препускаме без граници през нашия живот
и шеметно вървим напред,
това го правим ние от любов,
срещаме щастие навред.
Без карта бродим по Света,
но няма да се спрем,
има толкоз много красота
с шепи ще я съберем.
Ще ходим и ще търсим...
Не! Няма да се спрем!
Защото любовта е силна,
аз съм с теб и ти си с мен!
© Инна Филипова Todos los derechos reservados