25.12.2007 г., 12:10 ч.

Без граници 

  Поезия » Любовна
545 0 7

                                                    Без  граници

 


 Виждам слънцето в очите ти,
 щом погледна в теб,
 духа вятър в косите ти,
 щом отново съм с теб.

 Играят лъчите с вятъра,
 носи се аромат на цветя,
 избухва радост в душата ти,
 хвърчат искри на любовта.

 Луната и слънцето се гонят,
 както два коня в нощта,
 усмивки от устните се ронят,
 няма и следа от тъга.

 Под звездите крачат две души
 с преплетени ръце,
 това сме двама-аз и ти,
 тупти сърце в сърце.

 Препускаме без граници през нашия живот
 и шеметно вървим напред,
 това го правим ние от любов,
 срещаме щастие навред.

 Без карта бродим по Света,
 но няма да се спрем,
 има толкоз много красота
 с шепи ще я съберем.

 Ще ходим и ще търсим...
 Не! Няма да се спрем!
 Защото любовта е силна,
 аз съм с теб и ти си с мен!

© Инна Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??