Аз се родих, бидейки поезия,
защото съм от сърцето създадена.
Баща ми е голям поет на ухания
майка ми е приказна чистота, изживяна.
Кърмят ме с чувства и вдъхновение.
Завързана съм в свободата на перото.
Мозъкът ми храни се със всяко безумие.
Душата ми пие от радостта и страданието.
Нямам любим поет, форма или течение.
Обичам ги, всичките са част от мен.
Романтична. Революционна. Бунтовна.
С рими или без, обичам да съм свободна!
За любовта, хумора, града и философията.
Природата. Вселената. Приключенията.
Няма значение. Но трябва да съм мечтание.
Аз съм песен, музика, глас. Споделяне.
За да съм поезия без граници и сравнения.
Трябва да ме приемаш, без да ме съдиш.
Да ме обичаш дори без роли и героизми.
Да ме прегърнеш и просто да полетиш.
За да ме осезае въздухът по допира на тялото.
За да ме целуне всяка дума и всяко деяние.
За да се почувстват трептенията на живота в...
нежната страст на стиховете, написани от Душата.
© Дани Todos los derechos reservados