16.04.2017 г., 23:42 ч.

Без граници, импулсивна и замислена... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
804 7 8

 

Аз се родих, бидейки поезия,

защото съм от сърцето създадена.

Баща ми е голям поет на ухания

майка ми е приказна чистота, изживяна.

 

Кърмят ме с чувства и вдъхновение.

Завързана съм в свободата на перото.

Мозъкът ми храни се със всяко безумие.

Душата ми пие от радостта и страданието.

 

Нямам любим поет, форма или течение.

Обичам ги, всичките са част от мен.

Романтична. Революционна. Бунтовна.

С рими или без, обичам да съм свободна!

 

За любовта, хумора, града и философията.

Природата. Вселената. Приключенията.

Няма значение. Но трябва да съм мечтание.

Аз съм песен, музика, глас. Споделяне.

 

За да съм поезия без граници и сравнения.

Трябва да ме приемаш, без да ме съдиш.

Да ме обичаш дори без роли и героизми.

Да ме прегърнеш и просто да полетиш.

 

За да ме осезае въздухът по допира на тялото.

За да ме целуне всяка дума и всяко деяние.

За да се почувстват трептенията на живота в...

нежната страст на стиховете, написани от Душата.

 

 

 

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??