Защо ли чакам те сега
И самотно гледам в мрака на нощта
И мисля си - къде си ти
Колко кратки бяха тези дни
Няма те при мен сега
Струва ли си любовта
Че ще трябва да чакам сутринта
Пак ли друг с теб е бил
Пак ли другият е мил
И дали ще трябва да простя
Писна ми да те търпя
И да мисля вечно как да се спася от таз игра
С теб сега
Не забравяй скъпа - всичко е съдба
© Александър Кръстев Todos los derechos reservados