24 mar 2011, 14:11

Без криле 

  Poesía » De amor
588 0 0

Да летя аз не мога...

Как да те достигна без криле?

Любовта е тревога...

Дом тревожен е мойто сърце.

 

И път не намирам...

Който те връща при мен.

Бавно умирам...

В своя сън, в своя ден.

 

Очите те помнят...

устните търсят те морни.

И ту с ярост те гонят,

ту зоват те тихи, покорни.

 

Любов невъзможна...

Ти още си всичко за мен.

 

Да летя аз не мога...

Как да те достигна без криле?

 

 

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??