14 ene 2007, 22:00

Без него 

  Poesía
487 0 9

Да, без него ни е по-добре.
Моля те, съгласи се или умри, сърце!
Да, с него гибелта е явна.
Със сърцето ми го знаем отдавна.
Да, без него нощите са по-спокойни.
Със сърцето ми не спим, а звездите са безбройни.
Да, без него не изпитвам самота.
Само аз и сърцето ми поддържаме любовта.
Да, без него се научих да живея.
Сърцето ми показа как да копнея.
Да, щом бе до мен, прииждаха сълзи.
Сега сърцето не позволява да идват в мойте очи.
Да, той не ми даде никаква любов.
И без него със сърцето ми оцеляваме в живота суров.
Да, той ме пронизваше с думи отровни.
А сърцето ми шепне само любовни.
Да, без него ни е по-добре!
Моля те,не се бунтувай! Съгласи се...
            или умри, сърце!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??