3 oct 2008, 21:32

Без обич 

  Poesía » De amor
712 0 8
Самотата ми е толкова нагъсто,
че мъглата може само да се стеле.
Закъдето и да тръгна - късно,
да обичам вече не умея.

Можеш да виниш, да ме наричаш
с всякакви обидни, черни думи.
Аз обичах еднолично,
но във мен остана пусто.

На кантара слагах тебе
и душата си сиротна -
все еднакво, все човешко,
а във мене - пак самотно.

И да искам да не спирам  -
няма как да се измъкна,
че душата ми без обич
вече може да се пръсне...



© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??