26 sept 2019, 10:16

Без право на обжалване 

  Poesía » Verso libre, Otra
348 5 3

Присъдата ми - влюбен,

без право на обжалване.

Режим на изтърпяването - строг,

светлинен, хармоничен.

Разходки - два пъти на ден

по улиците бълващи омраза.

Свиждания - чести, с лошотията.

Присъдата ми - влюбен,

в живота, в светлината, в доброто.

Без право на обжалване!

С доживотен срок.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??