Присъдата ми - влюбен,
без право на обжалване.
Режим на изтърпяването - строг,
светлинен, хармоничен.
Разходки - два пъти на ден
по улиците бълващи омраза.
Свиждания - чести, с лошотията.
Присъдата ми - влюбен,
в живота, в светлината, в доброто.
Без право на обжалване!
С доживотен срок.
© Хари Спасов Всички права запазени