18 dic 2012, 18:13

Без път 

  Poesía » Versos blancos
546 0 1

Вятърът шепти. Нежно името ти.

Ден след ден - умира спомен в мен.

Празен сън. В шепите си скрих сълзи.

И боли. Някъде сгреших.

Няма да вали. Изгубени мечти.

И не търся. Твоите очи.

В хорските тълпи. Себе си дори. 

Не разбра, че те поисках. Някъде в тишината. 

Виках, за да чуеш. Как от теб си тръгвам. 

Празен път и болка. Моите изгубени следи... 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??