Dec 18, 2012, 6:13 PM

Без път 

  Poetry » White poetry
541 0 1

Вятърът шепти. Нежно името ти.

Ден след ден - умира спомен в мен.

Празен сън. В шепите си скрих сълзи.

И боли. Някъде сгреших.

Няма да вали. Изгубени мечти.

И не търся. Твоите очи.

В хорските тълпи. Себе си дори. 

Не разбра, че те поисках. Някъде в тишината. 

Виках, за да чуеш. Как от теб си тръгвам. 

Празен път и болка. Моите изгубени следи... 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??