18.12.2012 г., 18:13 ч.

Без път 

  Поезия » Бели стихове
607 0 1

Вятърът шепти. Нежно името ти.

Ден след ден - умира спомен в мен.

Празен сън. В шепите си скрих сълзи.

И боли. Някъде сгреших.

Няма да вали. Изгубени мечти.

И не търся. Твоите очи.

В хорските тълпи. Себе си дори. 

Не разбра, че те поисках. Някъде в тишината. 

Виках, за да чуеш. Как от теб си тръгвам. 

Празен път и болка. Моите изгубени следи... 

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??