5 mar 2014, 23:19

Без Слънце 

  Poesía
445 0 4



Пролетта е тъжна –

от ресниците ù дъжди,

в пазвата ù

птици се свили,

изплашени

от мъгливите дълги,

сиви коси

на остарялата зима.

 

Пролетта е унила

и много самотна

без Слънце…

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??