Mar 5, 2014, 11:19 PM

Без Слънце 

  Poetry
443 0 4



Пролетта е тъжна –

от ресниците ù дъжди,

в пазвата ù

птици се свили,

изплашени

от мъгливите дълги,

сиви коси

на остарялата зима.

 

Пролетта е унила

и много самотна

без Слънце…

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??