5.03.2014 г., 23:19 ч.

Без Слънце 

  Поезия
442 0 4



Пролетта е тъжна –

от ресниците ù дъжди,

в пазвата ù

птици се свили,

изплашени

от мъгливите дълги,

сиви коси

на остарялата зима.

 

Пролетта е унила

и много самотна

без Слънце…

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??