3 oct 2007, 10:16

Без съчувствие 

  Poesía
599 0 5
Ти никога няма да
усетиш това, което
сега чувствам,
ще ме наречеш "Глупачка"
и ще продължиш по пътя
си, който е безмислен
като пътека за бягане.
Сега виждам двуличието,
огромната измама,
онова, което ти не
искаше да видя.
Чувствам, че навлякъх
собствената си омраза.
Искам да забравя,
че ти се доверих.
Вече няма съчувствие,
изгуби ли се в лъжите си?
Твоята истина свърши
в началото и взе от мен
единствено себе си.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??