3.10.2007 г., 10:16 ч.

Без съчувствие 

  Поезия
583 0 5
Ти никога няма да
усетиш това, което
сега чувствам,
ще ме наречеш "Глупачка"
и ще продължиш по пътя
си, който е безмислен
като пътека за бягане.
Сега виждам двуличието,
огромната измама,
онова, което ти не
искаше да видя.
Чувствам, че навлякъх
собствената си омраза.
Искам да забравя,
че ти се доверих.
Вече няма съчувствие,
изгуби ли се в лъжите си?
Твоята истина свърши
в началото и взе от мен
единствено себе си.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??