Oct 3, 2007, 10:16 AM

Без съчувствие 

  Poetry
584 0 5
Ти никога няма да
усетиш това, което
сега чувствам,
ще ме наречеш "Глупачка"
и ще продължиш по пътя
си, който е безмислен
като пътека за бягане.
Сега виждам двуличието,
огромната измама,
онова, което ти не
искаше да видя.
Чувствам, че навлякъх
собствената си омраза.
Искам да забравя,
че ти се доверих.
Вече няма съчувствие,
изгуби ли се в лъжите си?
Твоята истина свърши
в началото и взе от мен
единствено себе си.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??