11 dic 2012, 11:42

Без Теб 

  Poesía » De amor
656 0 2

от спомените си уших крила

прилежно ги нашарих

във всички наши цветове –

червеното на погледите разменени

лилавото на страстните ни нощи

сребристо – на моите сълзи през смях

и златно – на твоята щедра усмивка

потрепват леко

като полет на глухарче

крилата ми

без теб

© Цветелина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??