11 дек. 2012 г., 11:42

Без Теб 

  Поэзия » Любовная
662 0 2

от спомените си уших крила

прилежно ги нашарих

във всички наши цветове –

червеното на погледите разменени

лилавото на страстните ни нощи

сребристо – на моите сълзи през смях

и златно – на твоята щедра усмивка

потрепват леко

като полет на глухарче

крилата ми

без теб

© Цветелина Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??